RESERVEREN: 0592-422852

Gault&Millau

Gault-Millau-Assen-Restaurant-The-Black-Tie

The Black Tie is opgenomen in de Gault&Millau. Één van de belangrijkste restaurantgidsen van Nederland. The Black Tie is met 13 punten, favoriet van de Gault Millau en Prijs-Plezier opgenomen in de gids.

Dit is wat Gault&Millau schrijft over The Black Tie in Assen.

Midden in het centrum van Assen zit sinds enige tijd The Black Tie. Chef Benjamin Vandenberg kookt klassieke Franse gerechten met een moderne twist. Na een heerlijke lichte starter van tonijnpizza volgde een tartaar van hert. Smakelijk en mooi gepresenteerd. Ook de eendenborst met mooie garnituren en jus van steranijs viel in de smaak. De panna cotta van kokos, chocolade en gemarineerde ananas was een geslaagde afsluiter. Eigenaresse Liz Janssen adviseert op prima wijze de bijpassende wijnen. Wij proefden een heerlijke Viognier die perfect paste bij de tonijn.

bron: https://nl.gaultmillau.com/restaurant/the-black-tie

Categories : Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *